Zimní tréninkové období

21.10.2016 18:44

Tak skončila další kanoistická sezóna ... Zcela jistě se dá konstatovat, že se jednalo o velmi úspěšnou sezonu. Dr. Rödlová u větších kajakářů, Mgr. Kot u kanoistů a Petr Ježek u těch nejmenších, věnovali svůj volný čas tomu, aby v hradeckém oddílu rychlostní kanoistiky vyrostli noví úspěšní sportovci. Je však třeba připomenout i snahu dalších členů při práci s mládeží jako jsou např. Ondra Boháč, Michal Merhaut, Tereza Kubíčková a Pavel Žaba. Velký dík patří i rodičům, kteří se podíleli např. na dopravě závodníků a materiálů na závody (manželé Slezákovi), ale i rodičům, kteří nás podpořili na závodech svým fanděním. Teamový duch není pouze o tom, že rodiče fandí svým dětem, ale i tom, že se dokážeme semknout a zafandit i ostatním závodníkům našeho oddílu, kteří jedou závod ve své kategorii.

Od listopadu 2016 začíná zimní tréninkové období. Změna spočívá v tom, že opustíme loděnici a vrhneme na na cvičení v tělocvičně a v bazénu. To ovšem neznamená, že končí venkovní běžecká příprava.

Tréninky v zimním období jsou naplánovány následovně:

Po - tělocvična od 18,00 hod.
Út - bazén 19,00 - 20,00 hod.
St - regenerace (sauna) loděnice, rozdělení kluci x holky, abychom mohli využít celé možnosti saunování (bez plavek), ručník a mýdlo sebou
Čt - běh dráha Sokol HK, následně bazén 19,00 - 20,00 hod.
Pá - tělocvična od 16,00 hod.

 

So a Ne - volno, popř. předem domluvené individuální tréninky s trenéry