Důležité upozornění !!! MČR 5 km Ústí nad Labem

19.04.2017 20:06

MČR 5 km Ústí nad Labem

Pozor !!! Nezapomenout oddílové dresy !!!

Blíží  se  první  důležité  závody  sezony 2017. Je jimi MČR na 5 km, které  bude probíhat  ve dnech  22. – 23.4.  v Ústí nad Labem. Závodníci  kategorie  benjamínkou  budou  absolvovat trať  o  délce  2 km, starší  5 km, a to jak  na singlech, tak i na deblech. Seznam  závodníků  nominovaných a přihlášených za náš oddíl naleznete níže.

Pro  blížící se víkend je nepříznivá  předpověď počasí, proto prosím všechny,  aby nepodcenili oblečení. Každý  sportovec by měl mít  teplou bundu, čepici, teplé boty, raději dvoje, minimálně dvoje oblečení na vodu, čepici na vodu, nátepníky, nákrčník.

Možnosti koupení jídla v místě konání závodů jsou omezené. Děti mohou mít  finanční  obnos  dle uvážení  rodičů, doporučuji však  vybavit  je jídlem  na  sobotní  i nedělní  oběd a nedělní  snídani. Večeře je zajištěna – bude řízek. Této skutečnosti, prosím, přizpůsobte volbu na ostatní chody. Peníze za večeři budou vybrány dodatečně.

Ubytováni budeme v domově mládeže, není třeba brát karimatky a spacáky. Díky této skutečnosti se sportovci vyspí v teple a budou mít možnost mokré oblečení usušit.

Vázání lodí a balení potřebného materiálu proběhne v pátek po tréninku.  Odjezd na závody bude v sobotu ráno, sraz na loděnici v 6 hod. !!!

Nominovaní závodníci:

Theodor Fink, Antonín Stárek, Nikola Baková, Filip Michajlík, Robert Rödl, Filip Žaba,Artur Kot, Bartoloměj Kot, Lucie Merhautová, Natalie Mazuchová, Filip Truhlář, Jáchym Liebich, Alena Krausová, Kateřina Mílová

 

Trenéři:
Martina Rödlová, David Kot, Michal Merhaut