Mistrovství ČR dlouhé tratě !!!

20.04.2016 21:11

Vážení rodiče, závodníci a přátelé našeho sportu,

 

první závody letošní sezony, kterých se náš oddíl účastní, jsou jen těsně před námi. Jedná se Mistrovství republiky 

ČR v dlouhých tratích. To pro benjamínky, tedy děti narozené v roce 2004 a mladší, představuje závod na 2 km, starší budou závodit na trati dlouhé 5 km. Závodí se v Mostě, v novém a pro kanoistiku přívětivém areálu okolo jezera Matylda.

 

Závodí se od sobotního rána, první na startu se představí naši dva žáci, proto je odjezd již v pátek v 16 h od loděnice Vázaní lodí bude probíhat cca od 15,30 hod. Oddílem je zajištěna sobotní snídaně a večeře, nedělní snídaně.

 

Prosíme rodiče, aby s sebou dětem dali páteční večeři a jídlo nebo finanční prostředky na sobotní a nedělní oběd, dostatek tekutin. Areál je nový a stále se zdokonaluje a obohacuje o služby, tudíž možnost zakoupit v místě oběd jistě bude.

 

Nocleh máme zajištěný v Chomutově. Spíme na postelích, postačí tedy pouze plyšáček, hygienické potřeby a pyžamo. Doprava zajištěna.

 

Žádáme všechny rodiče, aby dětem dali nejméně dvoje oblečení na vodu, dostatek teplého oblečení, bundu, čepici, dvoje boty. Pokud děti mají holinky a pláštěnku, nabalte jim je sebou. Pravděpodobně nás čeká chladnější víkend, možná i deštíček, tak ať nejsme zaskočeni :-).

 

Náš poslední závodník statuje v neděli ve 13:40. Po skončení tohoto závodu odjíždíme domů. Předpokládaný čas návratu na loděnici je okolo 18 h. Děkujeme všem a těšíme se na sportovní zážitky i výkony.

 

Trenéři