MČR v rychlostní kanoistice Račice 2017

15.07.2017 10:03

Již přiští týden ve čtvrtek odpoledne odjíždíme na nejdůležitější závody roku - MČR v Račicích.
Jak už bylo v minulosti mnohokráte předesíláno, náš oddíl je hodnocen a účast na závodech nejmenších závodníků a za výsledky závodníků starších.
V dobách minulých se závodníci na tento důležitý závod museli dokonce kvalifikovat z krajských přeborů. Proto žádáme touto cestou všechny rodiče, přeložte návštěvy babiček, zábavních parků a oslavy všech výročí na jiný termín a zúčasněte se spolu s Vašimi těchto nejdůležitějších závodů sezóny.

Na závody je odjezd ve čtvrtek odpoledne (bude upřesněno), neboť se závodí se od pátku 7,30 hod. a je potřeba, aby se závodníci ještě ve čtvrtek stihli rozjet na kanále.

Lodě se vážou ve středu odpoledne dle pokynů trenérů, kteří jedou na závody !
Je třeba, aby všichni závodníci (příp. rodiče) byli u vázání lodí přítomni, neboť z důvodu velkého počtu závodníků (což je samozřejmě dobře), vznikají problémy s přepravou lodí na závody.

STARTOVNÉ, UBYTOVÁNÍ a DOPRAVU hradí oddíl. Ubytování je rozděleno podle výkonnosti závodníků (postele X stan).

Kdo spí ve stanu, nutno s sebou vzít karimatku, spacák a polštářek. Nabídka vařených jídel oddílu, takže kdo ji chce využít, s sebou hrnek, talíř nebo ešus a lžíci nebo příbor. Ráno vaříme čaj, ale snídani si každý obstará samostatně - možno využít nedaleké prodejny potravin. Požadavky na stravu od oddílu nebo od Labeareny je třeba nahlásit do pondělí !

S sebou čtvrteční večeři. Na jídlo (oddílová strava) se vybírá 200,- Kč.

S SEBOU - oddílový dres !!!

Dostatek oblečení pro případ chladného počasí, čepici proti sluníčku, sluneční brýle … Láhev na pití !

VÍCE INFO O ZÁVODECH ZDE: https://kanoe.cz/sporty/rychlostni-kanoistika/112-zavody/pozvanky/7108-mistrovstvi-cr-a-4-cp-racice-21-23-7