Jarní soustředění Hracholusky - INFO

09.04.2017 08:49

Již den před odjezdem části skupiny závodníků našeho oddílu na soustředění konaném na údolní nádrži Hracholusky (u Plzně) odjela skupina ve složení Káťa Mílová a Filip Truhlář na jarní soustředění pořádaném ČSK na Oboz na Slapské přehradě.

Cestou na Hracholusky se Alena Krausová, Jáchym Liebich Artur Kot a Bartoloměj Kot zúčastnili 35. ročníku memoriálu Dr. Karla Popela, který každoročně pořádá oddíl rychlostní kanoistiky KVS Praha. Skupina závodících kanoistů potvrdila, že se hradečtí kanoisté chtějí vyrovnat svým oddílovým předchůdcům, kteří často bojovali o cenné kovy na závodech. Alena Krausová v závodě na 1 míli vybojovala zlatou medaili a Artur Kot s obrovským náskokem taktéž. Bártu Kotovi uniklo o 3 vteřiny druhé místo a vybojoval tak bronz. Kajakář Jáchym Liebich obsadil v "nabitém" závodě na 5 km pěkné 7. místo.
 
 
V loděnici KVS jsme se potkali i s dalšími závodníky našeho oddílu, kteří se zúčastnili odpoledního závodu dračích lodí.
Poté již naší skupině nebránilo v cestě nic, abychom odcestovali na Hracholusky, tak již dorazil oddíl Prazdroje Plzeň v hojném počtu 30 závodníků.
Po ubytování, odvázání lodí lodí přišla na řadu jedna z příjemných částí dne a to večeře. 
 
Nedělní ráno kluci zahájili lehkým rozklusnutím a Alča technickou jízdou brázdila klidné vody přehrady.
 
Všichni zatím makají, tak jak se na soustředění patří a přesto jim zbývá i čas na zábavu. Těm svědomitějším i na učení.
 
 Fotky zde.  A snad budou přibývat.
 
Soutředění proběhlo nad očekávání dobře. Tréninkový plán byl beze zbytku splněn.