Mistrovství ČR Most dlouhé tratě

22.04.2016 22:36

Pá - Po poměrně dlouhé cestě jsme opět díky obětavosti vstřícnosti pana Slezáka po urputné přípravě bez problémů dorazili na závodiště, kde bylo potřeba ještě zrealizovat několik zádrhelů, což se Martině díky jejím schopnostem a známostem bez problémů podařilo. Následně tým závodnků vyrazil za odpočinkem na ubytování. Zbytek postavil a ukotvil stan. Alena Krausová si ještě stačila prohlédnout své soupeřky na vodě. 

Několik fotek opět v galerii.

So - (5,50 hod.) Zatím trošku zamračeno, ale neprší. Hladina jak zrcadlo. Závody začínají závodem žáků na K1. To je zřejmě nejvíce obsazený závod. V náročné konkurenci 72 lodí, se o umístění "porvou" i naši 2 kajakáři a to Filip Truhlář a Jáchym Liebich. Pak následují benjamínci B + C na K2, kde máme zastoupení Roberta Rödla. O dalším dění Vás budeme samozřejmě informovat. Odpoledne nás zvlažil jarní deštík. Po odjetí závodů, se tým odebral na ubytování.

Ne - Zima ! Viditelné vrcholky Krušných hor byly poránu zasněžené. Dopoledne nám místy padal sních i na závodišti.

Všichni naši závodníci zcela jistě podali výkony které byly v jejich silách a na které měli po zimní přípravě natrénováno.

Pro některé závodníky to byli zcela nové závody a mohli si vyzkoušet jaké to je startovat na závodech na republikové úrovni. Dá se říci, že ve své zkoušce obstáli na výbornou.